If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой има ли представа от къде мога да си купя хубави калъфи за Алфа 145. Дори нямам и представа дали има някакви калъфи за този модел, да не говорим, че за задна седалка дори и да има твърде вероятно е да са ужасни. Приемам всякакви предлужения.
Само не взимай от Илиенци (Type-R...и т.н.) НЯМА ТАКАВА СЕЛЯНИЯ
Абе как селяния бе, аз съм замислил калъфите Type-R, китеници от зад на седалката, щори на балкан тон (задължително), светеща антена със светещи чистачки, спукано гърне и непременно ще заваря на покрива багажник, за бидоните сус джибрето и киселото зеле
хахаха
не, това е една фраза от играта Command & Conquare Generals - и там има ъпгрейд на въпросните талибани, които я използват. Аз лично имам Walter, няма Ak47 все още
Аха, ясно! Щото съм имал възможността да видя, на какво е способен АК върху жива сила ->вярвай ми гледката въобще не е приятна!
А да не говорим че статистиката сочи че АК е виновен за смъртта на повече хора от колкото атомните бомби хвърлени над Хирошима и Нагасаки.
И макар професията ми да е пряко свързана с АК, ако видиш на какво е способен ->ще го намразиш и ти, колега!
Още веднъж, извинявам се за отклонението!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment